Inschrijven voor 2017

Direct-effect Heusden Golf wordt in 2017 gespeeld op woensdag 27 september op de prachtige baan van Golfpark De Efteling in Kaatsheuvel.
Het organiserend comité heeft besloten om ook in 2017 de gast van deze golfbaan te zijn. 
 
Het inschrijfgeld bedraagt €65,00.
De eerste 50 Efteling golfclubleden c.q. businessleden van Golfpark Efteling betalen een gereduceerd tarief van €35,00.  >> Inmiddels VOL !

Er wordt gegolfd in 3 categorieën, de golfers met de laagste handicap spelen stroke play en golfers met een maximale  handicap 36 spelen stableford  verdeeld over 2 categorieën. Dit houdt in dat gegolfd wordt met deelnemers van eigen sterkte.
Direct-effect Heusden Golf een open wedstrijd hetgeen inhoudt dat iedere golfer, mits in het bezit van het golfvaardigheidsbewijs, welkom is. Tijdens dit sportieve, en ook zeer gezellige toernooi wordt er gestreden om het kampioenschap. 
De winnaars van 2016 zijn natuurlijk aanwezig om hun titels te verdedigen.  Jan van Zandvoort uit Drunen, over all winnaar van de direct-effect Heusden Golf 2016, en Esther Schagen uit Den Bosch, die afgelopen jaar als sterkste dame uit de bus kwam.
De organisatie  is al druk bezig om er weer een geslaagd evenement van de maken.  Afgelopen jaar was binnen 14 dagen de inschrijving vol. Wilt u er ook bij zijn?  Blokkeer alvast 27 september in uw agenda en zorg ervoor snel  inschrijft.

Vanaf 1 april start de inschrijf mogelijkheid.
 
Voor de wedstrijd verstrekken we een lunchpakket en in de baan komen we (zoals u van ons gewend bent) langs met worstenbrood.
Tevens mag u rekenen op een drankje en een leuke “Efteling gadget”. Deze, altijd gezellige golfdag, wordt afgesloten met een prachtig buffet.

Dagprogramma:

10.30 – 11.30 uur Ontvangst met koffie/thee “de Efteling”
12.00 uur Shotgun over 18 holes
   
Na de wedstrijd is er gelegenheid voor een drankje en de mogelijkheid om u op te frissen
18.30 uur  Buffet / ijsdessert en prijsuitreiking (klik hier voor het buffet)Het organiserend comité direct-effect Heusden Golf

Anne en Balth Kerver
Petra en Henk van Berkum

 


27-09-2017

Golfkampioenschap 2017

www.heusdengolf.nl
  • Datum: 27-09-2017
  • Tijd: 10:30 uur
  • Locatie: Efteling Golfpark
  • Capaciteit (pers.): 120
  • Inschrijfgeld: € 65,-
De inschrijftermijn is verlopen
Bij het direct-effect Heusden Golf kampioenschap wordt er gespeeld in 3 categorieën:
  • Categorie I speelt strokeplay en bestaat uit de laagste handicappers - uit deze categorie komt de all-over Heusdense kampioen
  • Categorie II en III spelen individueel stableford.
  • De verdeling van de categorieën is afhankelijk van het aantal inschrijvingen.

Indien de wedstrijd al vol is met inschrijvingen en je hebt belangstelling om toch mee te spelen, meld je dan aan op de wachtlijst.
Je hoeft nog geen inschrijfgeld te betalen. Pas als er plaats vrijkomt ontvang je bericht van de organisatie.
Inschrijfgeld: €65,00
Belangstellenden voor de wachtlijst kunnen zich melden via info@heusdengolf.nl.
De wachtlijst zal afgewerkt worden in volgorde van binnenkomst.