Dagindeling direct-effect HeusdenGolf

Van 09:00 tot 11:00 uur

Van af 09.00 uur ontvangst in het restaurant Magnolia's van Golfclub De Haverleij.
U ontvangt uw scorecard en de actuele handicap wordt gecontroleerd en eventueel aangepast.
Het lunchpakket heeft u zelf besteld via het inschrijfformulier (afrekenen bij ontvangst) of u brengt zelf een luchpakket mee.

De drivingrange is vrij beschikbaar en u ontvangt twee consumptiemunten welke u ook later op de dag nog kunt gebruiken.
 
In het restaurant wordt u ontvangen met koffie/thee en een muffin.
Daar zijn de lijsten aanwezig waarop u kunt zien in welke flight u bent ingedeeld en vanaf welke hole u start.

Van 11:00 tot 16:00 uur

Start van de Shotgun middels een sirene. Zorg dat u voldoende tijd neemt om naar de hole te gaan waar u start. Voor sommige holes is dit een behoorlijke afstand.
 
De wedstrijd wordt gehouden op de prachtige 18 holes golfbaan van Golfclub De Haverleij.
Voor categorie 1 en voor categorie 2 en 3 tezamen is er een “Longest” en “Neary” zowel voor Dames als voor Heren. Welke holes het betreft wordt bij het inschrijven bekend gemaakt.
Om de doorstroming in de baan te bevorderen vragen wij u dringend niet verder te spelen en de bal op te rapen als u niet meer kunt scoren.

Zowel direct-effect Heusden Golf als Golfpark De Haverleij hechten sterk aan duurzaamheid. Wij gebruiken daarom zo weinig mogelijk plastic tijdens dit toernooi. Wij verzoeken u daarom zo min mogelijk verpakkingsmateriaal mee de baan in te nemen en plastic afval in het clubhuis (hole 9) in te leveren. In de hal zullen wij 2 dozen plaatsen, een voor plastic (flesjes e.d.) en een voor papier. Deze kunt u zowel voor vertrek als na terugkomst gebruiken.
In de baan zijn geen toiletten. Wel komt u na de eerste 9 holes weer langs het clubhuis waar u afval kunt weggooien.  

Bij terugkomst in het clubhuis kunt u gebruik maken van de faciliteiten van Golfpark De Haverleij, zoals kleedkamers, douches e.d. Deze bevinden zich op de begane grond.

Van 16:00 tot 18:00 uur

In het restaurant of op het terras worden drankjes naar keuze geserveerd. Deze drankjes zijn voor eigen rekening en worden direct afgerekend middels munten welke u gedurende de hele dag kunt kopen. De kosten bedragen € 2,50 per  muntje. Voor frisdrank, bier, koffie en thee wordt 1 muntje gerekend. Voor glas huiswijn 1,5 munt. Voor een fles wijn worden 7 muntjes berekend. Het is deze dag niet mogelijk om met de horecapas te betalen. Niet gebruikte munten kunnen op het einde van de dag gedoneerd worden aan het aan deze dag verbonden goede doel en uiteraard ook weer ingeruild worden tegen euro’s. Munten zijn verkrijgbaar aan de bar.

Van 18:00 tot 20:30 uur

Rond deze tijd zijn we inmiddels allemaal weer fris en fruitig in het restaurant aanbeland en kunnen we starten met het laatste deel van deze prachtige Golfdag.
 
Op het terras wordt voor u een geweldig BBQ buffet geserveerd..

Bij minder weer verblijven we in het restaurant.
En daarna nemen we even de tijd voor de prijsuitreiking. Dankzij onze geweldige sponsoren hebben wij weer een fantastische prijzentafel kunnen inrichten en u bent natuurlijk erg benieuwd wie er dit jaar de “overall kampioen” van direct-effect HeusdenGolf gaat worden. Gedurende de prijsuitreiking komen alle categorieën aan bod en zullen wij de sponsoren en prijswinnaars in het zonnetje zetten. De allerbelangrijkste prijs is en blijft natuurlijk voor iedereen de terugblik op een geweldige golfdag.
Na de prijsuitreiking volgt het lekkere toetje. 

Vanaf 20:30 uur

Ook aan deze mooie dag komt een einde. Uiteraard is er gelegenheid om nog gezellig na te praten in het restaurant en terug te kijken op een mooie golfdag, omringt door kastelen.

Het goede doel

En dan natuurlijk nog het goede doel dat we aan deze golfdag gekoppeld hebben. Opnieuw hebben wij gekozen voor Stichting Leergeld Heusden. Een geweldig Heusdens initiatief dat er voor zorgt dat kinderen van gezinnen met een wat smallere beurs niet buiten de boot vallen.

Iets wat ons allen moet aanspreken.

Steeds meer kinderen in Nederland kunnen om financiële redenen niet meedoen aan activiteiten die voor hun leeftijdsgenootjes heel normaal zijn. Zij staan vaak letterlijk aan de zijlijn. Leergeld wil deze kinderen mee laten doen! 
Onder het motto: “Alle kinderen mogen meedoen, want nu meedoen is straks meetellen” biedt deze vrijwilligers- organisatie deze kinderen kansen om te kunnen deelnemen aan binnen- en buitenschoolse activiteiten. Leergeld biedt hen hiermee een springplank, waardoor zij opbloeien, kennis en vaardigheden ontwikkelen en eigenwaarde krijgen.

Uw steun wordt zeer gewaardeerd.
Terug naar boven