Dagindeling direct-effect HeusdenGolf

Van 09:30 tot 11:00 uur

Ontvangst in de hal van het clubgebouw van Efteling Golfpark.
U ontvangt uw scorecard en de actuele handicap wordt gecontroleerd en eventueel aangepast.
De goodiebag wordt uitgereikt. Het lunchpakket heeft u zelf besteld via het inschrijfformulier (afrekenen aan de bar) of u brengt het zelf mee.

Er zijn muntjes voor de drivingrange beschikbaar en u ontvangt twee consumptiemunten welke u ook later op de dag nog kunt gebruiken. ( Dit zullen andere consumptiemunten zijn dan welke u later kunt kopen)
 
In het Grand Café wordt u ontvangen met koffie / thee en een mini chocolade bol.
In de ontvangsthal en in het Grand Café zijn de lijsten aanwezig waarop u kunt zien in welke flight u bent ingedeeld en vanaf welke hole u start.

Van 11:00 tot 16:00 uur

Start van de Shotgun middels een sirene. Zorg dat u voldoende tijd neemt om naar de hole te gaan waar u start. Voor sommige holes is dit een behoorlijke afstand.
 
De wedstrijd wordt gehouden op de prachtige 18 holes golfbaan van de Efteling.
Voor categorie 1 en voor categorie 2 en 3 tezamen is er een “Longest” en “Neary” zowel voor Dames als voor Heren. Welke holes het betreft wordt bij het inschrijven bekend gemaakt.
Om de doorstroming in de baan te bevorderen vragen wij u dringend niet verder te spelen en de bal op te rapen als u niet meer kunt scoren In de baan zijn schuilhutten bij hole 1 en 10. Toiletten kunt u vinden bij hole 10.

Zowel direct-effect Heusden Golf als Golfpark de Efteling hechten sterk aan duurzaamheid. Wij gebruiken daarom zo weinig mogelijk plastic tijdens dit toernooi. Wij verzoeken u daarom zo min mogelijk verpakkingsmateriaal mee de baan in te nemen en plastic afval bij de cateringkar of de Marchal in te leveren. In de hal zullen wij 2 dozen plaatsen, een voor plastic (flesjes e.d.) en een voor papier (goodie bags e.d.) deze kunt u zowel voor vertrek als na terugkomst gebruiken.

Bij terugkomst in het clubhuis kunt u gebruik maken van de faciliteiten van Golfpark de Efteling, zoals kleedkamers douches e.d. Deze bevinden zich op de begane grond onder de hal en het Grand Café.

Van 16:00 tot 17:30 uur

In het Grand Café worden drankjes naar keuze geserveerd. Deze drankjes zijn voor eigen rekening en worden direct afgerekend middels munten welke u gedurende de hele dag kunt kopen. De kosten bedragen € 20,00 per zakje met 10 munten. Voor frisdrank en bier van de tap (fluitje) wordt 1 muntje gerekend en voor mixdranken en wijn worden 2 muntjes gerekend. Voor een fles wijn worden 8 muntjes berekend. Het is deze dag niet mogelijk om met de horecapas te betalen. Niet gebruikte munten kunnen op het einde van de dag gedoneerd worden aan het aan deze dag verbonden goede doel en uiteraard ook weer ingeruild worden tegen euro’s. In de hal is een extra tafel geplaatst waarop de prijzen van de muntjes en de diverse drankjes vermeld staan. Hier worden ook de consumptiemunten verkocht.

Van 17:30 tot 20:30 uur

Rond deze tijd zijn we inmiddels allemaal weer fris en fruitig in het Grand Café aanbeland en kunnen we starten met het laatste deel van deze prachtige Golfdag.
 
In het Grand Café wordt voor u een geweldig buffet geserveerd, bestaande uit:
•    Een viertal voorgerechten.
•    Diverse hoofdgerechten.
•    Een saladebuffet.


En daarna nemen we even de tijd voor de Prijsuitreiking. Dankzij onze geweldige sponsoren hebben wij weer een fantastische prijzentafel kunnen inrichten en u bent natuurlijk erg benieuwd wie er dit jaar de “overall kampioen” van direct-effect HeusdenGolf gaat worden. Gedurende de prijsuitreiking komen alle categorieën aan bod en zullen wij de sponsoren en prijswinnaars in het zonnetje zetten. De allerbelangrijkste prijs is en blijft natuurlijk voor iedereen de terugblik op een geweldige golfdag.
Na de prijsuitreiking volgt dan nog het inmiddels beroemde Efteling Dessertbuffet.

Vanaf 20:30 uur

Ook aan dit sprookje komt een einde. Uiteraard is er gelegenheid om nog gezellig na te praten in het Grand Café en terug te kijken op een wonderlijke Efteling golfdag.

Het goede doel

En dan natuurlijk nog het goede doel dat we aan deze golfdag gekoppeld hebben. Opnieuw hebben wij gekozen voor Stichting Leergeld Heusden. Een geweldig Heusdens initiatief dat er voor zorgt dat kinderen van gezinnen met een wat smallere beurs niet buiten de boot vallen.

Iets wat ons allen moet aanspreken.

Steeds meer kinderen in Nederland kunnen om financiële redenen niet meedoen aan activiteiten die voor hun leeftijdsgenootjes heel normaal zijn. Zij staan vaak letterlijk aan de zijlijn. Leergeld wil deze kinderen mee laten doen! 
Onder het motto: “Alle kinderen mogen meedoen, want nu meedoen is straks meetellen” biedt deze vrijwilligers- organisatie deze kinderen kansen om te kunnen deelnemen aan binnen- en buitenschoolse activiteiten. Leergeld biedt hen hiermee een springplank, waardoor zij opbloeien, kennis en vaardigheden ontwikkelen en eigenwaarde krijgen.

Uw steun wordt zeer gewaardeerd.
Terug naar boven