Nieuws

21 oktober 2019

Verslag 22e Direct Effect Heusden Golf Toernooi d.d. 25 september 2019

 

Donkere wolken pakte zich samen boven midden Brabant. Het zou een natte dag worden, woensdag 25 september 2019. Toevallig ook de dag dat Direct Effect Heusdens golftoernooi haar 22 ste editie zou plaats vinden.
Plaats van handeling, Efteling Golfpark, aan de rand van Kaatsheuvel.

 

Bij de ontvangst van de eerste deelnemers zag het er naar uit dat de weersvoorspellers gelijk zouden krijgen. Ook nadat de sirene voor de start van de Gunshot geklonken had, bleef het wat miezeren.
Maar vanaf het moment dat de eerste ballen geslagen werden, was het waarempel droog. Nog niet zo droog dat iedereen meteen zijn regenjasje uit trok, maar toch droog.

 

De zwartkijkers gingen er van uit dat het maar even zou duren maar de optimisten dachten daar anders over. En de optimisten hadden gelijk. Het bleef droog en soms zelfs zonnig, tot de laatste deelnemer van de baan af kwam. Daarna gingen de sluizen open.

 

Hoewel het succes van een golfwedstrijd natuurlijk niet alleen af hangt van het weer maakt het toch verschil of je in de zon of in de regen loopt. De deelnemers hadden er in ieder geval zin in en ook onze trouwe sponsoren hadden weer hun beste beentje voor gezet. Het aantal deelnemers was wat minder dan vorig jaar maar met zestig deelnemers was het in ieder geval ook niet zo druk in de baan als bij sommige eerdere edities.

 

Tijdens de wedstrijd werden worstenbroodjes en schrobbelaar rond gebracht. Ondanks het feit dat de Efteling dit jaar “in de baan catering” niet toestond was er, mede door Hannie van Direct Effect, een compromis getroffen. Ook dit jaar was er natuurlijk sprake van een incident, er was een flight die niets gekregen heeft en dat was nu juist de flight van onze beide rotsen in de branding Anne en René. Nogmaals onze excusses daarvoor.

 

Nadat iedereen weer terug was en zich opgefrist had was het tijd voor het buffet. Het smaakte weer goed na zo’n lange en inspannende dag buiten in de wei. De prijsuitreiking hadden we dit jaar beter voorbereid en er waren weer volop prijzen beschikbaar gesteld door onze fantastische sponsoren. De overall winnaar was dit jaar Guus van der Burgt met een bruto score van 88 HCp 13.6. Hij was bijzonder in zijn nopjes met de hoofdprijs, 3 overhemden van Only for Men t.w.v.

€ 100,- en natuurlijk de wisselbeker. De overige uitslagen en de foto’s van de prijsuitreiking staan onder het kopje "Uitslagen"..

 

Hierna was het tijd voor het ijs-buffet dat er ook weer prima uit zag. Het zal geen verrassing zijn dat het ook zo smaakte.

De dag werd met een goed gevoel afgesloten en wij denken dat de deelnemers ook terug kunnen kijken op een geslaagde en gezellige 22 ste Heusden open golfdag.

 

Rest ons nog de bekendmaking van het bedrag dat wij hebben mogen storten op de rekening van, “Stichting Leergeld Heusden”. Het was met 377 euro een geweldig mooi bedrag. Mede namens het bestuur van “Stichting Leergeld Heusden” hartelijk bedankt

 

Evelien,

Bob

Leo

 


 
Dit jaar start de direct-effect Heusden Golf eerder dan voorgaande jaren. Uit enquête is gebleken dat hier behoefte aan… Meer >
 
Zoals men gewend was, worden er nu toch worstenbroodjes en Schrobbelèr in de baan uitgereikt en er is ook water en frisdrank… Meer >
 

De inschrijving is open

01 april 2019
De inschrijving is geopend. Maak je flight compleet en schrijf je in met 3 extra personen . Ga naar inschrijven >> Meer >
 
www.heusdengolf.nl

UITSLAG 2018

29 september 2018
Na een zeer mooie golfdag werd na het buffet de winnaar bekend gemaakt. Dit jaar ging de wisseltroffee naar Tonny van der Steen-… Meer >
 
 
 
 
 
 
03-10-2017 Meer >
 
 
03-10-2016 Meer >
 
Terug naar boven