Nieuws

update inschrijvingen

03 april 2018
Inschrijving tegen gereduceerd tarief.

Beste Efteling golfleden. Zoals elk jaar was ook dit jaar het aantal plaatsen tegen gereduceerd tarief voor Efteling golfleden erg snel uitverkocht. Dat is natuurlijk jammer voor hen die wel Efteling lid zijn maar niet tegen een lager bedrag kunnen deelnemen.
Toch willen we hieraan, wellicht ten overvloede, nog even aandacht besteden.
Het is zo dat golfbaan de Efteling met onze organisatie een scherpe prijs afspreekt voor de organisatie van het jaarlijkse toernooi. Daarnaast, en dat doet alleen de Efteling, komt men de eigen leden tegemoet met een korting voor de eerste 40 inschrijvers. Hoewel het ons als organisatie relatief veel extra werk oplevert begrijpen en respecteren we dat.
Door de beperking tot 1/3e van de deelnemers is ook het Heusdense karakter van het direct-effect Open Golftoernooi gewaarborgd. Het is immers geen Efteling golftoernooi.
Er doen, ook zoals elk jaar, verhalen de ronde dat er voor sommige Efteling leden voorinschrijving is toegestaan terwijl de organisatie aangeeft dat dit uitdrukkelijk niet mogelijk is. Wij kunnen u verzekeren dat alle 40, door de Efteling beschikbaar gestelde plaatsen, op volgorde van binnenkomst en vanaf 09:00 uur op 3 april zijn toegewezen.
Tijdens het testen van de applicatie door direct-effect, eind maart, is er echter één echte inschrijving binnengekomen. Dit is voor 3 april geconstateerd en in overleg is besloten deze succesvolle test niet ongedaan te maken. De organisatie draagt deze kosten.
Wel hebben wij als organisatie aan sponsoren die gewoon hun inschrijfgeld betalen, het gereduceerde bedrag in rekening gebracht als zij lid zijn van de Efteling. Dit betreft slechts enkele deelnemers en het verschil wordt door de organisatie uit de algemene middelen betaald.
Uiteraard kunnen Efteling leden gewoon inschrijven voor het uiterst scherpe bedrag van € 65,00 per deelnemer. Indien er vanuit de 40 gereduceerde tarieven plaatsen vrij komen worden deze toebedeeld aan Efteling golfleden die tegen het normale tarief hebben ingeschreven. Het verschil wordt dan aan hen terugbetaald.
U kunt uw lidmaatschap op het inschrijfformulier aangeven. Indien u dat nu nog niet gedaan hebt kunt u een mail sturen aan info@heusdengolf.nl. Wij passen het dan op uw inschrijfformulier aan.
Met sportieve groet,
De organisatie.


 

De inschrijving is open

01 april 2019
De inschrijving is geopend. Maak je flight compleet en schrijf je in met 3 extra personen . Ga naar inschrijven >> Meer >
 
www.heusdengolf.nl

UITSLAG 2018

29 september 2018
Na een zeer mooie golfdag werd na het buffet de winnaar bekend gemaakt. Dit jaar ging de wisseltroffee naar Tonny van der Steen-… Meer >
 
www.heusdengolf.nl
Er is hard gewerkt door de nieuwe organisatie aan het 21e Heusdense golftoernooi. Nog even en het is zover!  
 

update inschijvingen

24 augustus 2018
Beste deelnemers/deelneemsters aan  direct-effect Heusden Golf. Woensdag 26 september vindt de 21 editie plaats. Alle… Meer >
 
 
 
03-10-2017 Meer >
 
 
03-10-2016 Meer >
 
Terug naar boven